easy wysiwyg web site maker software

REFERINTE

Ce spun clienti despre noi ...

Ce spun clientii despre noi ...

"Este a doua oara cand colaboram. De data aceasta pentru servicii complet diferite, dar realizate cu acelasi profesionalism si aceeasi calitate ridicata ca si prima data. Multumesc pentru tot si abia astept sa colaboram din nou!"

"In cateva cuvinte, ceea ce am apreciat de-a lungul colaborarii noastre a fost creativitatea, promptitudinea si seriozitatea de care ati dat dovada. Cu siguranta aceste atuuri va vor pozitiona in topul preferintelor viitorilor clienti."

"Profesionalism, seriozitate si raport calitate / pret la superlativ. Vom apela la serviciile oferite de firma dvs., intotdeauna, cu incredere! 

Multumim!" 

“Am avut plăcerea de a colabora cu Iulian VULCAN în mai multe rânduri. Logic, un client nu revine decât dacă este mulțumit. Am făcut-o nu doar pentru avantajul rezultat din clasicul raport calitate-preț, ci și pentru solicitudinea pe care am întâlnit-o la Iulian VULCAN, atitudine care face ca fiecare client să se simtă tratat cu favoare. Profesionalismul si promptitudinea sunt doua calitati esentiale intr-o lume a concurentei. Am gasit aceste calitati la Iulian VULCAN si ele ne-au fost confirmate la fiecare colaborare. 

Va multumim!”

“De cinci ani, Printech Design, prin profesionistii sai, se ocupa de tot ceea ce implică administrarea site-ului Editurii Ceres. Printech Design a ales cea mai buna solutie pentru promovarea imaginii si portofoliului Editurii Ceres, printr-un design adecvat profilului, dar și istoricului, care a avut la baza CARTEA. Colaborarea noastra poate fi definita prin: creativitate, profesionalism, promptitudine, onestitate si costuri rezonabile. Cele de mai sus recomanda firma Printech Design si pe domnul Iulian Vulcan pentru demersurile profesionale viitoare. 
Cu multumiri.”

"A trebuit sa caut un grafician care sa realizeze grafica unui pliant pentru un proiect al Bancii Mondiale. ... Am avut incredere si am fost foarte incantata, impreuna cu echipa mea, de rezultate. 

... Livrarea este ireprosabila, preturile foarte bune si ceea ce conteaza cel mai mult este ca face totul din pasiune si profesionist. 

Merita toate felicitarile! 

Ceea ce am scris este cat se poate de sincer, asadar puteti deveni clientii lui fara nici o retinere."

"Aveam nevoie de un graphic designer care sa conceapa cateva cataloage de prezentare pentru o firma din domeniul investigatiilor private.

Vroiam calitate, simplitate, seriozitate si nu in ultimul rand, un pret decent.

Ma saturasem de toti amatorii de pe piata care incercau sa vanda pielea ursului din padure la preturi nejustificat de mari. 

Dupa mai multe cautari pe net, am dat de Iulian VULCAN, iar in urma discutiei, am fost de la inceput convins de reusita proiectului. 


Si crede-ma: MERITA!"

“Am avut ocazia sa colaborez cu domnul Vulcan Iulian. M-am bucurat sa vad promptitudinea dansului si am apreciat profund implicarea sa. Nu mi-a trebuit mult sa imi dau seama ca dl. Iulian lucreaza cu multa dedicare. Am apreciat foarte mult faptul ca a facut ceea ce i-am cerut fara a-mi lasa senzatia ca il obosesc. Avand in vedere ca este inzestrat cu un simt dezvoltat al detaliilor, a lucrat cu multa rabdare si a aratat si un respect profund fata de ceea ce i s-a cerut sa realizeze. Oamenii binevoitori, prietenosi, sunt din ce in ce mai rari, dar dl. Iulian se încadreaza cu succes în categoria oamenilor cu bunavointa si bine educati, aaadar il recomand cu incredere oricui are nevoie serviciile sale. Daca va mai fi nevoie, cu siguranta voi mai apela la serviciile domnului Iulian Vulcan!”

"Marturisesc faptul ca am o experienta in marketing pe piata farmaceutica de peste 8 ani – timp in care am lucrat cu mai multe persoane ce se ocupau de realizare materialelor de grafica publicitara. Pentru aceasta activitate timpul alocat era in medie de 2 saptamani. M-am gandit sa incerc altceva, fara sa mai primesc recomandari, pur si simplu am cautat pe Google si m-am orientat in functie de aspectul site-ului si serviciile de care pot beneficia. Am avut acelasi mod de lucru si am avut cea mai mare surpriza... primul material la care nu am mai modificat nimic dpdv grafic. Echipa PRINTECH Design consider ca are capacitatea de a vedea dincolo de indicatiile primite de la client – vede exact ce isi doreste acesta.
Mult succes!"

“Va multumesc pentru promptitudine! Am inaintat fisierele, cu grafica produselor, catre tipografie. Sunt foarte multumit de colaborare, mai ales ca am putut rezolva situatiile intampinate, pe email sau telefonic. In acest fel, am putut economisi timp pretios pentru activitatea de zi cu zi. Cu siguranta recomand colaborarea cu Dumneavoastra, iar in proiectele viitoare, cu siguranta voi mai apela la Printech Design."

“Recomandam colaborarea cu profesionistii de la Printech-Design, serviciile oferite si termenele livrarii au fost peste asteptari”